Ik heb PUUR Monique opgericht omdat ik blij word van mensen toegang geven tot nieuwe energie. Mijn rust, warmte en frisse blik gebruik ik om mensen te begeleiden die willen werken aan hun geluk. Geluk zit hem in voeding, bewegen en zorgen voor je psyche. Mijn passie is het mensen bewust laten worden van de kracht van het denken en er vervolgens anders mee om kunnen laten gaan.

In 2004 behaalde ik de doctoraal opleiding Psychologie aan de universiteit van Tilburg. Vervolgens heb ik bij diverse bedrijven ervaring opgedaan in coachen, loopbaanadvies, het afnemen van psychologische tests, teambuilding, projectwerk en het ontwikkelen en geven van training. Als vrijwilliger bovendien heb ik mijn steentje bijgedragen aan het bemiddelen bij burenruzies.

In 2013 deed ik de opleiding tot trainer Acceptance en Commitment Therapie (ACT). ACT is een manier van leven waarmee ik me bezig houd. In 2012 deed ik de cursus Ontmoeting met Jezelf, een eerste aanraking met wat energiewerk kan doen. In vervolg hierop heb in 2015 de opleiding Healing Arts verdieping 1 gevolgd en in 2016 Kindercoaching. Het energetische werk leert me mijn gevoelens, gedachten en emoties te onderscheiden van die van anderen. Het leert me gevoelens, gedachten en emoties van anderen te beschrijven.